La mia storia - Mijn verhaal

La mia storia - Mijn verhaal

 

Ik ben opgegroeid in een gezin waar het eten altijd een fundamentele rol heeft gespeeld, ik herinner me de zondagen thuis, de feestdagen, de urenlange fornuizen die aanstonden waar de geuren uit de keuken kwamen en het hele huis vulden.

Daarom zet ik mij elke dag met passie en liefde in voor dit vak. Want sinds ik een kind was, is mijn leven verbonden met het gebied, de producten, de gerechten en vooral de sensaties.

 

Onze pizza’s worden bereid op traditionele wijze. 48u - 72u rijstijd, luchtig, authentiek, vers en smaakvol. Samen met onze pure producten uit Napels vormen we de Pizza Napoletana.

 

“Cucina Casareccia“ staat voor “huiselijke keuken”. Onze gerechten worden op een huiselijke en traditionele manier bereid.

La cucina italiana e Semplice

“De Italiaanse keuken is Simpel”

De traditie zegt het al honderden jaren.

Elk aspect dat te maken heeft met de pizzeria en de keuken, met het bestuderen van technieken en ingrediënten, is nu een deel van mijn leven geworden.

Passie, liefde, authentiek en traditie: mijn idee van pizza en koken.

 

Dit probeer ik in mijn keuken te doen: iets creëren dat als een mooie herinnering kan bij blijven bij de mensen.

 

Stefano De Falco